Anunț important!

Timp de un an și patru luni mi-am așternut gândurile aici, în ograda asta mare și frumoasă a wordpress-ului, unde am întâlnit oameni frumoși, oameni cu care am rezonat, am râs, am glumit sau m-am întristat. Oameni dragi care m-au motivat, m-au ambiționat, mi-au tras și câte un bobârnac iar toate astea m-au adus în punctul în care sunt acum. Punct care mi-a spus să trec la etapa următoare și anume să mă mut la ”casa mea”.

Așadar, de acum încolo mă găsiți la noua adresă, și anume dinviatacanpiata.ro, loc unde vă aștept cu mari emoții, cu critici sau sfaturi, laude nu, că mi se suie la cap. Pentru asta, o să beau suficientă șampanie și închin cu voi, prieteni dragi care mi-ați trecut pragul căsuței virtuale.

Vă mulțumesc și vă aștept cu mare drag!

 

 

 

Publicat de

Fabiola Ion

Felul meu de a vedea viața!

32 de gânduri despre „Anunț important!”

      1. Daaa, asta a fost printre primele mele dorințe. Nu vreau să vă pierd. Doar că nu mă mai puteți urmări prin wordpress. Adică eu așa am înțeles. Vedem noi. Hai, poate până în septembrie ne mai vedem.

        Apreciază

    1. :))))) Draga de tine, de tine şi încă câţiva care n-au facebook îmi era cel mai greu să mă despart. Eu sper să fiu suficient de vizibilă, să nu mă pierdeţi. Eu pe voi, sigur nu. Te pup şi-ţi tare mulţumesc!

      Apreciază

  1. Echipa blogului Dicţionar Sexualitate – DictionarSexualitate.wordpress.com vă transmite, pe această cale, să aveţi parte de sărbători frumoase şi de un nou an, 2016, pe care să-i evaluaţi ca fiind dintre cei mai buni!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu